Spoštovane študentke in študenti,

 

da bi vsem omogočili uspešen začetek študija in nemoteno nadaljevanje študijskega procesa skozi celotno študijsko leto 2020-2021, bomo na UP FHŠ v jesenskem semestru študij izvajali neposredno v predavalnicah in hkrati na daljavo. S tem bomo omogočili rizični skupini študentov delo od doma, prav tako pa bodo študenti, ki morebiti še urejajo formalnosti prihoda v Slovenijo, imeli možnost spremljati študijski proces od začetka. Naše predavalnice so opremljene s kamerami, mikrofoni in ustreznimi licencami, da bo posredovanje pedagoškega dela na daljavo teklo nemoteno.

 

Ob tem bomo seveda stalno skrbeli za upoštevanje navodil NIJZ in spoštovanje nujnih ukrepov za zmanjšanje prenosa okužb – ustrezna fizična razdalja v predavalnicah in drugih prostorih fakultete, uporaba mask in redno razkuževanje rok ter prostorov fakultete.

 

O morebitnih novih informacijah vas bomo sproti obveščali osebno ali preko spletne strani fakultete. Prav tako so vam v delovnem času vedno na voljo strokovne sodelavke Referata FHŠ UP.

 

Želimo vam lepo poletje, pazite nase in ostanite zdravi!

 

Na svidenje jeseni,

Red. prof. dr. Irena Lazar, dekanja UP FHŠ


Več informacij o prihodu v univerzitetno mesto in karanteni na spletni strani Univerze na Primorskem.