Obveščamo vas, da je med predlogi v akciji, ki jo organizirajo Radio Koper, TV Koper, Primorske novice, Primorski dnevnik in Radio Trst A - za Osebnost meseca junija - tudi naša sodelavka Jana Ludvik zaposlena na UP FHŠ.

 

Zanjo lahko glasujete na različne načine:

  • najlažji in najhitrejši je prek povezave Radia Koper: https://www.rtvslo.si/radiokoper/osebnost-primorske/kdo-bo-osebnost-primorske-meseca-junija/528609
  • glasujete lahko tudi na Radiu Koper, kjer bodo klice v živo (prek telefonske številke 05/668-55-20) sprejemali do vključno srede danes ob 12. uri. Prek sms sporočil lahko glasujete na številko 031/636-999 (v sporočilo zapišite samo zaporedno številko kandidata, za katerega glasujete) ter po elektronski pošti na naslovu osebnostprimorske@rtvslo.si – do vključno srede, 1. julija, do polnoči.
  • prek Primorskih novic, kjer lahko glasujete večkrat v dnevu z različnimi e-naslovi oziroma 1x dnevno z istim e-naslovom: https://www.primorske.si/korporativne-strani/glasovnica-osebnost-primorske. Glasove lahko oddate do srede, 1. 7. 2020, do polnoči. Glasovnice, ki jih objavljajo v Primorskih novicah, izrežite, izpolnite in pošljite na naslov: Primorske novice, Ulica OF 12, 6000 Koper, s pripisom “za Osebnost Primorske meseca julij« V uredništvu jih sprejemajo do četrtka, 2. julija, do 12. ure.
  • Na Primorskem dnevniku lahko do vključno srede, do polnoči glasujete s sms-sporočili na številki 340 1222160.
  • Na Radiu Trst A lahko do vključno srede do polnoči, glasujete po elektronski pošti na naslovu osebnost@rai.it.

O njej so na spletni strani Radia Koper zapisali:

JANA LUDVIK

Izolanka Jana Ludvik je že vrsto let kapetanka ženske vrste izolskega namiznoteniškega prvoligaša Arrigoni, ki mu je predana kot neke vrste razširjeni družini. Bistveno je prispevala še k četrtemu zaporednemu naslovu prvaka, poleg tega pa jo je vodstvo prve lige izbralo še za najboljšo igralko sezone. Pri 35 letih, ob delu in po dveh materinstvih, ni izgubila prav nič športne ostrine. Čeprav se je v ligi borila z mlajšimi tekmicami, njeni obrambni igri na domači sceni le tu in tam kdo pride do živega. V celotni sezoni je izgubila samo tri dvoboje, na zaključnem turnirju najboljše četverice za naslov prvaka pa je premagala vse tekmice.