Aktualno

print

Konferenca Svetovne zveze geografov (IGU) v Kopru, 24. do 26. septembra 2019, z naslovom Preobrazba tradiconalnih kulturnih pokrajin http://lucc.zrc-sazu.si/Conferences/Koper2019.aspx

Rezultati projekta ŠIPK Riba na poti, riba napoti: dediščina ribištva in predelovalne industrije s poudarkom na Izoli

Na zgornji povezavi si lahko ogledate interaktivni zemljevid tematskih poti v Izoli in bližnji okolici, ki so nastale v okviru študentskega projekta ŠIPK Riba na poti, riba napoti: dediščina ribištva in predelovalne industrije s poudarkom na Izoli.

PONUDBA ODDELKA ZA GEOGRAFIJO DIJAKOM IN UČITELJEM NA SREDNJIH ŠOLAH ZA ŠOLSKO LETO 2017/18 (geografske maturitetne terenske in laboratorijske vaje, strokovne ekskurzije, predavanja maturitetnih tem, poletni geografski tabor, geografski večeri).

Slavnostna podelitev diplom na Dnevih humanistike 10. aprila 2018

14. slovesna akademija Univerze na Primorskem, 16. marec 2017.

Vanja Korenč, prejemnica univerzitetne nagrade »Srečko Kosovel« za študente Univerze na Primorskem za zaključno delo z naslovom GLEDALIŠČE KOT MEDIJ ZA UČENJE GEOGRAFIJE: PRIMER OTROŠKE PREDSTAVE »LOLI, BOLI IN SVET, POLN ČUDES«, in mentor izr. prof. dr. Stanko Pelc.

Zagovori zaključnih del, 14. september 2016

Zagovori magistrskih del (Patricija Prelc, Diana Veble in Dejvid Tratnik), 18. junij 2015.

Podelitev fakultetne Bartolove nagrade za študentske dosežke (Tina Počkar) in diplomskih listin v okviru praznovanja 15. letnice UP FHŠ, 15. 4. 2015