Simpozij Material Encounters - Srečanja z materialno kulturo

print

Trenutni poziv

SREČANJA Z MATERIALNO KULTURO
Glavna tema: Narejeno iz gline

Trajanje
11. - 12. junij 2020

Organizatorja
Inštitut za arheologijo in dediščino in Oddelek za arheologijo in dediščino Fakultete za humanistične študije Univerze na Primorskem, Koper, Slovenija

Lokacija
Fakulteta za humanistične študije, Univerza na Primorskem, Titov trg 5, Koper, Slovenija

Pomembni datumi
Oddaja povzetkov: 11. maj 2020

PODROBNOSTI


Material Encounters, the miniature world of Artefacts 2019top

ODSEVI KONFERENCE / CONFERENCE REFLECTIONS

Inštitut za arheologijo in dediščino in Oddelek za arheologijo in dediščino Fakultete za humanistične študije Univerze na Primorskem sta med 23.5. in 24.5.2019 organizirala dvodnevno mednarodno konferenco »Srečanja z materialno kulturo«, posvečeno različnim vidikom materialne kulture. Glavna tema letošnje konference je bila »Miniaturni svet artefaktov«. Na konferenci je s prispevki sodelovalo 30 predavateljev iz devetih držav.

 

The Institute of Archaeology and Heritage and the Department of Archaeology and Heritage of the Faculty of Humanities at the University of Primorska have organised a two-day international conference "Material Encounters", dedicated to different aspects of material culture between May 23rd 2019 and May 24th 2019. The main topic of this year’s conference was »The Miniature World of Artefacts«. 30 lecturers from nine countries attended the conference.