Informativni dnevi 2020

print

 

UP FAKULTETA ZA HUMANISTIČNE ŠTUDIJE

vabi na

INFORMATIVNE DNEVE ZA VPIS NA DODIPLOMSKI ŠTUDIJ v št. letu 2020/21

14. in 15. FEBRUARJA 2020

 

Predstavitve študijskih programov bodo potekale na fakulteti v Kopru (Titov trg 5) v naslednjih terminih:

Petek, 14. februar, ob 10.00 in 15.00

Sobota, 15. februar, ob 10.00.

 

Več informacij o programih, pogojih in rokih za vpis

 


BREZPLAČNI AVTOBUSNI PREVOZ

Univerza na Primorskem bo v času informativnih dni, ki bodo v drugem tednu februarja, na petek, 14. 2. 2020, organizirala brezplačni avtobusni prevoz na relaciji Murska Sobota – Maribor – Celje – Ljubljana – Postojna – Koper – Izola – Portorož (in povratek).

Univerza na Primorskem že tradicionalno organizira brezplačni avtobusni prevoz za dijake, ki na Primorsko prihajate iz oddaljenih slovenskih krajev. V Kopru vas bomo pričakali v petek, 14. 2. 2020, ob predvidoma 9.20 - 9.40 uri na Vojkovem nabrežju pri Rotundi (skoraj v središču Kopra), od koder se boste dijaki, ki boste obiskali UP Fakulteto za management, UP Pedagoško fakultete, UP Fakulteto za humanistične študije in UP Fakulteto za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije, v spremstvu odpravili na izbrane ustanove. Preostali pa se bodo z avtobusom odpeljali še na UP Fakulteto za vede o zdravju v Izolo in UP Fakulteto za turistične študije - Turistico v Portorožu. 

Sprejemi in predstavitve študijskih programov na fakultetah bodo potekali v dveh terminih: ob 10. in ob 15. uri. Povratek z avtobusom je predviden ob 17. uri iz Portoroža mimo Izole, iz Kopra pa predvidoma ob 17.30 z Vojkovega nabrežja pri Rotundi.